Verlichtingsideeën badkamer

Wit en grijs is een combinatie die past in de hemel, en dit duo werkt verbluffend goed in elk badkamerinterieur. Als je hoopt je eigen grijze en witte badkamer te creëren, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen, dan zijn wij er om je te helpen. Van het kiezen van de perfecte grijze tegels tot grijze kasten voor opbergruimte, er zijn vele manieren waarop je deze kleuren in je eigen interieur kunt introduceren.

We hebben een lijst met de beste grijze en witte badkamerontwerpen samengesteld om u te inspireren bij het ontwerpen van uw eigen badkamer. Of u nu lichtgrijze metrotegels of papier een feature wall met een delicate grijze print wilt verwerken, dit is een badkamerschema dat het overwegen waard is!

De inspiratie die u hieronder vindt, is bedoeld om u een idee te geven van wat u met elk type budget kunt creëren. De belangrijkste aspecten zoals het toilet, de douche, het bad, de vloer en de opslag zullen natuurlijk het meeste kosten. Maar zelfs met een kleiner budget zijn er veel manieren om deze combinatie van tonen met stijl te realiseren.

TOP 10 VAN GRIJZE EN WITTE BADKAMERIDEEËN
Droomt u van een grijze en witte badkamer in uw eigen huis? Dit interieurontwerp is rustgevend en tegelijkertijd stijlvol, waardoor het een geweldige optie is voor elk badkamerontwerp. De zachte tinten zorgen gegarandeerd voor harmonie als je de ruimte gebruikt om je dag te beginnen of te eindigen. Hier vindt u onze topideeën voor een grijze badkamer om u te helpen uw eigen ideeën te inspireren.

1. 1. MODERNE GRIJZE EN WITTE TEGELS
In deze prachtige badkamer zorgt het gebruik van leisteengrijze vloertegels naast schone witte badkamertegels voor een ontspannen sfeer. De glazen inloopdouche zorgt voor geen obstructie en laat het licht vrij bewegen, waardoor de indruk van een grotere ruimte wordt gewekt. Als het gaat om grijze badkamerideeën, leent de schaduw zich perfect voor eigentijdse designtrends, zoals te zien is aan de armaturen en functies hier.

Het grijze en witte badkamerdecor is echter gebroken met de introductie van natuurlijk verwarmend hout om de look af te maken. De badkamer ijdelheid met zijn moderne witte wastafel vult de wandtegels uitstekend aan, net als de omlijste spiegel die erboven is geplaatst. Bij het ontwerpen van uw eigen witte badkamer raden wij u aan om natuurlijke tinten te introduceren om een welkom contrast aan te brengen.

2. 2. MODERNE EN INDUSTRIËLE GRIJZE BADKAMER
Dit badkamerdesign ziet eruit alsof het uit de toekomst is gehaald met zijn moderne inloopdouche en het totale interieurontwerp. De grijze tegels op de wanden geven een gepolijste en verfijnde uitstraling met hun lichte glans die het licht in de ruimte weerkaatst. Naast de muren zijn over de hele vloer witte tegels gebruikt die passen bij het toilet en de wasbak.

Voor zover het een master badkamerinterieur betreft, is dit moderne badkamerdesign super indrukwekkend door de minimale inrichting. Er is geen rommel in het zicht om de ontspanning die men bij het douchen moet hebben, te versterken. Immers, een opgeruimde ruimte helpt meestal om de geest op orde te houden op hetzelfde moment. Als u uw eigen witte badkamer met grijze accenten wilt creëren, overweeg dan het gebruik van grijze douchetegels en voeg voor extra rust ook een regendouchekop toe.

3. 3. EENVOUDIGE EN MODERNE GRIJZE EN WITTE BADKAMER
Voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig badkamerontwerp met een recht bad, zijn er nog veel manieren om gebruik te maken van het grijze en witte kleurenschema. Zoals hier te zien is, heeft de ontwerper gekozen voor een eenvoudige, moderne vaatwasbak in deze hoofdbadkamer en heeft hij het grijs in de tegels geïntroduceerd. De tegels op de muur zijn een iets ander ontwerp dan die op de vloer en de toevoeging van een witte badkuip sluit ook aan op de wastafel, waardoor de ruimte er schoon en glanzend uitziet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 25 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Met de juiste inrichting in de badkamer komt de rest neer op tegelwerk en decoratie. Denk aan het gebruik van grijze kasten voor opslag of het gebruik van tegels over een feature wall, zoals in deze badkamer te zien is. Het contrast van witte en grijze tegels werkt goed om een stijlvolle juxtapositie te creëren in elke badkamer.

4. CHIQUE BADKAMER MET VRIJSTAAND BAD
Van de prachtige alkoofdouche tot het vrijstaande ronde bad in deze moderne badkamer, elk detail lijkt de kamer moeiteloos te verfraaien. Als u op zoek bent naar een vergelijkbare stijl in uw eigen badkamer, overweeg dan het gebruik van een grijze houten vloer, zoals hier te zien. De badkamer is gemakkelijk te onderhouden en brengt een zacht vleugje kleur in de kamer die ook dankzij de douchebadkamertegels vloeit.

De lichtjes verschillende grijstinten in deze badkamer zorgen voor evenwicht en harmonie, om de sfeer in deze kamer tot rust te brengen. Ook de illusie van licht en reflecties, door het gebruik van spiegels, geeft de badkamer nog een extra laag van interesse. Denk aan het gebruik van houten accenten en glanzend witte afwerkingen in uw eigen huis om deze look te recreëren.